opc_loader

Wensenlijst

Klokkenwinkel


In onze online tweedehands- en antieke klokkenwinkel is een assortiment wandklokken en tafelklokken te vinden. Het assortiment bestaat uit diverse soorten klokken zoals regulateurs, Franse pendules, koekoeksklokken, Engelse tafelklokken, stolpklokken, elektrische wekkers en barometers. Deze klokken zijn verder onderverdeeld in de categorieën en door middel van de filters is het gemakkelijker om bij de gewenste klok uit te komen.


Wij zijn een gediplomeerd klokkenbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij onze klanten de juiste service bieden en alle klokken leveren met 12 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunnen wij verder helpen bij een eventuele reparatie van uw klok.


Alle producten worden via onze online klokkenwinkel aangeboden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een gewenste klok bij ons te komen bekijken. Wij zijn gevestigd in Sinderen (Gelderland). Wanneer u een klok wilt komen bekijken neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak, zodat wij kunnen zorgen dat de betreffende klok op de afgesproken dag aanwezig is.


Wij streven er naar om met enige regelmaat het assortiment verder uit te breiden en te vernieuwen. Hiermee proberen wij de collectie voor bezoekers van onze online klokkenwinkel interessant te houden. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde klok, of persoonlijk advies willen hebben dan helpen wij graag verder.


Voor meer informatie of verdere vragen neem gerust contact met ons op.