opc_loader

Wensenlijst

Contact


U kunt contact opnemen met tweedehandsklokken.nl, de webshop van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f.

door een e-mail te sturen naar het e-mailadres: info@tweedehandsklokken.nl , op werkdagen krijgt u vrijwel altijd binnen 24 uur bericht.
Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk antwoord te geven.
 

Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op:
Telefoonnummer: 0315-323159
Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur.
 

Bedrijfsgegevens
Even-Tijdcentrum v.o.f.
Masselinklaan 2
7065AG Sinderen
KvK-nummer: 09049833
BTW-nummer: NL800397496B01
 

Belangrijk om te weten indien u een product wilt komen bekijken / afhalen:
De klokken worden vanuit het magazijn geleverd en zijn niet op ons adres aanwezig.

Mocht u een bepaalde klok willen komen bekijken, gelieve dan van te voren contact op te nemen en het artikelnummer door te geven. Dan kunnen we een afspraak maken en zorgen dat de gewenste klok aanwezig is.


Voor meer informatie over Even-Tijdcentrum v.o.f. kunt u terecht op de website www.even-tijdcentrum.nl hier zijn tevens verwijzingen te vinden naar onze andere webshops met aanbod van nieuwe klokken.


Over ons
Tweedehandsklokken.nl is de online winkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f met aanbod van antieke klokken en tweedehandsklokken. Deze klokken zijn volledig nagezien en worden door ons geleverd met 12 maanden garantie.
 

Door ruim 35 jaar ervaring met verkoop en reparatie van vele soorten klokken kunnen wij onze klanten een goede service garanderen. Op deze manier dragen wij bij aan een langere levensduur van oude en antieke klokken. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van het advies en eventuele reparaties van de klokken.