opc_loader

Wensenlijst

Filters
€ 235
€ 895
Type
Datering
Uurwerk
Slagwerk
Formaat
Merk
Over ons

Tweedehandsklokken.nl is specialist op het gebied van kwaliteitsklokken. Wij zijn een gediplomeerd klokkenbedrijf met ruim 35 jaar ervaring.  Alle klokken worden door ons vooraf nagezien en geleverd met 12 maanden garantie. Bij aanschaf van een klok kunt u profiteren van onze kennis en service. Voor vragen over een van onze klokken of aanvullend advies neem gerust contact met ons op.

PostNL_verzending_Antieke_Tweedehands_klokken

Antieke klokken

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Antieke Klokken
 

Een antieke klok kopen inclusief garantie

In deze categorie is het actuele aanbod antieke klokken te vinden. In onze webshop bieden we een wisselende variatie klokken aan. Van wandklok tot tafelklok of wekker en alles daartussen. Alle klokken worden geleverd inclusief 12 maanden garantie en zijn volledig vakkundig gerestaureerd. Een antieke klok kopen heeft als voordeel dat deze vaak ideaal is om te combineren binnen een bestaand interieur of te mixen met moderne stijlen. De kans is dan ook groot dat een antieke klok in het interieur een mooie verrijking is.

Het ontstaan van de antieke klok

De mensheid is al vele eeuwen in de ban van het kunnen meten van de tijd als een eenheid. In het begin van de meting was dit eigenlijk nog een ruwe schatting, doordat men gebruikmaakte van elementaire methodes, zoals een zonnewijzer of een zandloper. Eeuwen later behoorden deze omslachtige tijdmetingen, met de komst van het mechanisch uurwerk, gelukkig tot de verleden tijd.

De mechanische klokken, zoals we ze vandaag de dag kennen, werden destijds in de zestiende eeuw langzaam gemeengoed, ook onder de normale burgerij. De invoering van de klok in de dagelijkse maatschappij heeft enorme invloed gehad op hoe wij mensen de dag feitelijk beleven. Door de eeuwen heen werd de mechaniek van meetapparaten zoals klokken en horloges steeds preciezer, waardoor we uiteindelijk tot op de seconde exact de tijd kunnen bepalen.

Destijds werd een klok in huis beschouwd als een verworvenheid en prestigeobject. Door de tijd heen zijn er daarom talloze uitzonderlijk fraaie modellen klokken gebouwd en op de markt gebracht. Deze gingen makkelijk levenslang mee en werden uiteindelijk begeerlijke erfstukken of werden doorverkocht. Zodoende zijn er nog steeds klokken beschikbaar welke al meer dan honderd jaar dienstdoen en daarmee ook antieke klokken genoemd mogen worden. In veel gevallen zijn deze naast de functionaliteit ook een gewild kunstobjecten geworden.

De voordelen bij de aanschaf van een antieke klok

Wanneer u besluit om een antieke klok bij ons aan te schaffen dan geniet u tevens van de volgende voordelen:
• Kopen bij een gerenommeerde en gediplomeerde klokkenmaker.
• Meer dan 35 jaar ervaring met de verkoop en reparatie van antieke klokken.
• Alle klokken worden volledig vakkundig gerestaureerd en in goed functionerende staat geleverd.
• Nauwkeurig en goed verpakt verzonden.
• Waar nodig geleverd met een extra gebruiksaanwijzing voor het op de juiste wijze in gebruik nemen van de klok.
• Wanneer er bij het in gebruik nemen vragen zijn bieden wij ook telefonische ondersteuning.
• Een garantietermijn van 12 maanden.
• Verzekerd van een degelijke kwaliteitsklok van minimaal 100 jaar oud.
• Bij bestellingen met een totaalbedrag vanaf € 75,- is de verzending gratis.

We horen graag van u als er nog vragen zijn over onze klokken, neem dan gerust contact met ons op. We streven ernaar om uw vragen tijdig en adequaat te behandelen. Ons doel is dat u met een gerust hart kunt shoppen en daarna kunt genieten van een van de unieke objecten uit ons aanbod. Wanneer u toch liever een bepaalde klok bij ons wilt komen bekijken dan is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken.