opc_loader

Wensenlijst

Over tweedehandsklokken.nl


Tweedehandsklokken.nl is de online tweedehands- en antieke klokkenwinkel van het in klokken gespecialiseerde bedrijf Even-Tijdcentrum v.o.f. Wij bieden een uitgebreid assortiment met kwaliteitsklokken aan. Een groot gedeelte van de klokken zijn van Duits fabricaat en beschikken over Duitse kwaliteitsuurwerken. Alle klokken zijn op voorraad, de levertijd staat per product weergegeven.
 

Met enige regelmaat proberen wij het assortiment verder uit te breiden en te vernieuwen om er voor te zorgen dat er voldoende aanbod naar wens te vinden is. Om een gevarieerder assortiment aan te kunnen bieden zijn er naast de antieke en tweedehandsklokken ook nieuwe 2e kans klokken te vinden. Dit kunnen nieuwe klokken zijn afkomstig uit oudere voorraad, of nieuwe klokken met een lichte beschadiging tegen een gereduceerde prijs.
 

Wij vinden het belangrijk dat een aangeschafte klok naar wens is en dit ook lang zo zal blijven. Daarom is er voor gekozen om uitsluitend producten te leveren die in een goed functionerende staat zijn. Door ruim 35 jaar ervaring met verkoop en reparatie van alle soorten klokken kunnen wij onze klanten de (aftersales)service garanderen en alle producten leveren met 12 maanden garantie. Ook na de garantieperiode kunt u blijven profiteren van het advies en eventuele reparaties.